Stuckatör - montage av stuckatur

Anlita en stuckatör

Ge ditt hem ett lyft med vackra detaljrika stuckaturer som ger karaktär åt alla typer av ytor. Sedan 1920 har vi skapat och monterat stuckaturer och vi hjälper dig gärna med allt inom stuckaturer. 

Kontakta oss idag för din stuckatur-installation  och känn dig trygg med att du får ett väl utfört arbete av kunniga och erfarna stuckatörer. Dessutom får du alltid fem års garanti på arbetet när du anlitar oss. Kontakta oss för en gratis offert!

Få en gratis offert - Kontakta oss

Stuckaturer - vägglister & dekorelement för hem & kontor

Vi har specialiserat oss på att skapa både moderna och klassiska stuckaturer för olika miljöer i över 100 år. Vi hjälper både dig som privatperson med stuckaturdetaljer till ditt hem, samt dig som fastighetsägare eller företagare som vill rusta upp din fastighet eller ditt kontor. Besök vår produktsida och utforska vårt utbud av gipsstuckaturer och hitta din favorit! Vi hjälper dig sedan med monteringen. 

Oavsett om du är ute efter en takrosett eller en tak- eller vägglist hjälper vi dig med allt inom stuckatur – från produkt till montering. 

Undvik sprickor och skarvar - anlita en stuckatör

Undvik synliga skarvar och sprickor i samband med montering av dina stuckaturer. Genom att anlita en av våra 20 skickliga stuckatörer försäkrar du dig om att arbetet utförs på rätt sätt med dina preferenser i åtanke. 

 

Vi tillverkar, restaurerar och monterar vi dina stuckaturer och ger alltid garantier på arbetet. Kontakta oss för att få hjälp med montering av dina stuckaturer och ge ny karaktär åt dina rum