Takrosetter

gips-stuckaturer-sekelskifte-stockholm-takrosett-icon-gipsstuckaturer-se

Hos oss finner du Sveriges största sortiment av takrosetter. Svensktillverkade dekorativa takrosetter av hög kvalitet tillverkade av franskt gips förstärkt med glasfiber. Om du är på jakt efter en både vacker och hållbar takrosett för att pryda ditt tak så har vi vad du behöver, vårt måtto är att Göra Sverige vackrare.

Tänkt på vikten av att anlita en professionell montör av dina gipsstuckaturer. En felmonterad stuckatur kan gå sönder eller förstöra helhetsintrycket genom tex sprickor vid felmontering.

När vi utför montering lämnar vi garanti på tjänsten.

Pris
Kr
Kr
Mått i diameter
0mm1000mm

Visar alla 73 resultat

Om takrosetter

 

Takrosetten är ett dekorativt element som placeras i undertaket, ofta i mitten av ett rum som infästningspunkt för en belysningsarmatur. Takrosetten är ofta pricken över i:et i ett rum dekorerat med stuckaturer och bör överensstämma med den övriga stilen på huset och interiören. På Gipsstuckaturer har vi ett av Skandinaviens största utbud av takrosetter i gips och vi tillverkar även unika utseenden efter kundens önskemål. All produktion sker i Sverige, vilket gör att leveranstiderna är korta.

 

I vårt färdiga sortiment har vi takrosetter i flera olika stilar och utseenden som även passar med de listverk och dörröverstycken som vi också tillverkar. I vårt sortiment kan vi garantera att vi har takrosetter som passar för alla typer av inomhusmiljöer och alla stilar. Det kommer att bli en detalj som, med relativt små medel och låg kostnad, kan öka såväl trivsel som det generella estetiska intrycket.

 

Visste du att Innan elektriciteten kom användes takrosetten även som ett dekorativt brandskydd, för att skydda lättantändliga taket från levande ljus och fotogenlampor?

 

Hur väljer jag takrosetter?

 

Stor eller liten? Ornamenterad eller slät? Oavsett utseende har vi garanterat en takrosett som passar dig. Ta reda på om rummet har en tydlig historisk stil eller är det kanske nyproduktion? Vi har takrosetter som passar olika stilperioder och smaker.

 

Takrosetten bör även väljas efter rummets storlek, takhöjd och dignitet. Mindre takrosetter passar i mindre rum som exempelvis sovrum, hall eller badrum. Om takrosetten ska placeras i exempelvis vardagsrum, kök eller salong kan det vara lämpligt med en större, mer ornamenterad takrosett. Fundera även över om och i så fall vilken armatur du vill fästa i takrosetten.

 

Titta igenom vårt stora sortiment för att hitta den takrosett som tilltalar dig mest. Om du känner sig osäker gällande vilken produkt du ska välja är du naturligtvis välkommen att kontakta oss för en personlig rådgivning. Vi hjälper gärna till i en konsultande roll för att du ska hitta rätt takrosetter för just dig!

 

076-247 69 97
juliette@gipsstuckaturer.se
Välkommen till Gipsstuckaturer!