Dörröverstycken

Svensktillverkade dekorativa överstycken av hög kvalitet finner du hos oss, tillverkade av franskt gips förstärkt med glasfiber. Vi erbjuder ett stort sortiment av överstycken i varierande storlekar och mönster för att passa just dig. Dessa överstycken kan användas över en dörr, spis, spegel, ram eller ett fönster. Endast din fantasi begränsar dig.

Vid måttanpassning av överstycke tillkommer en kostnad.

Tänk på vikten av att anlita en professionell montör av dina gipsstuckaturer. En felmonterad stuckatur kan gå sönder eller förstöra helhetsintrycket genom tex sprickor vid felmontering.

När vi utför montering lämnar vi garanti på tjänsten.

Om dörröverstycken

 

Ett dörröverstycke är en typ av pediment (dekorativ stuckatur) som vanligtvis kröner ett fönster -eller dörröppning. Ett dörröverstycke placeras vanligtvis ovanför en dörr i ett rum som du vill dekorera lite extra. Namnet till trots så vill vi poängtera att dörröverstycken kan användas till mer än bara dekoration över dörrar. De produkter som vi erbjuder kan anpassas för att placeras ovanför exempelvis ett fönster, en spegel eller en spis.

 

På Gipsstuckaturer har vi ett av Skandinaviens största utbud av dörröverstycken, i många olika stilar och utseenden. Det som förenar alla våra produkter är att de är svensktillverkade och håller mycket hög kvalitet.

 

Val av dörröverstycke

 

I valet av dörröverstycken bör du fundera över rummets helhet och stil. Rummets storlek och höjd är också avgörande i valet av storlek och form. Varje miljö är unik, vi anpassar bredden på dörröverstycket efter just dina behov. Kontakta gärna oss för en personlig rådgivning!

 

Vi rekommenderar stark att du vid köp av dörröverstycken, tar hjälp av våra monteringsproffs. Vårt team kan måttanpassa överstycket och se till att det monteras på ett korrekt och säkert sätt. Själva monteringsprocessen är mycket viktig för att inte dörröverstycket ska ta skada. Detta är en av två stora fördelar med att, som kund, låta oss sköta monteringen. Den andra fördelen med detta är att vi då lämnar goda garantier på att arbetet utförs på rätt sätt. Om det, mot all förmodan, skulle uppstå ett problem senare så täcker vi naturligtvis alla kostnader för att korrigera detta.

 

Vill du veta mer om våra produkter eller om hur det går till när du anlitar oss för montering av dörröverstycke? Kontakta Gipsstuckaturer idag så berättar vi mer!

 

076-247 69 97
juliette@gipsstuckaturer.se
Välkommen till Gipsstuckaturer!